TRAVESSES

Travessas Serveis Pàgina

Una activitat que ens acosta a l’ànima de l’excursionisme, per sentir la muntanya d’una manera especial i única. Coneixeràs tots aquells indrets no explorats del massís, acompanyat en tot moment de guies locals que s’adaptaran a les teves necessitats.

Us presentem una selecció de rutes de diversos dies de duració que ens portaran a viure endinssant-nos als Ports i la naturalesa d’una forma única. Gaudirem d’una companyia inmillorable, postes i sortides de sol, refugis de muntnaya, paisatges inoblidable, observarem el cel i les estrelles i, gràcies als nostres guies, descobrirem tots els secrets de la muntanya. Aprendrem totes aquelles curiositats mediambientals per poder conèixer, estimar i valorar tota la riquesa faunística, florística i cultura del massís. Una aventura meravellosa plena de moments irrepetibles!

Els preus s’adaptaran a les necessitats de cada client.
El preu variarà segons els dies de travessa, les menjades, el transport…

Preus

Consultar preu per adaptar-nos a les vostres necessitats.

PREGUNTES FREQÜENTS

En que consisteix una travessa?

És una fantàstica proposta per descobrir, a peu, paratges inoblidables. Consisteix en estar dos, tres o quatre dies caminant per la muntanya quedant-nos a dormir a refugis de muntanya per carregar les piles pels dies següents. Nosaltres proposem dues travesses a l’any però també podem adaptar-nos a les vostres necessitats de grup contactant amb nosaltres.

Podreu inscriure al vostre fill/a. Posteriorment us afegirem al grup de WhatsApp per comunicar-vos els dies de les reunions informatives i si és necessària alguna dada més.

Has de tenir una condició física molt elevada?

Nosaltres recomanem estar acostumats a caminar entre 4-6 hores per la muntanya amb una motxilla, però, tot i això, adaptem els kilòmetres i el desnivell segons què esteu disposats a realitzar.

Quin material és necessari per a la travessa?

Motxilla de trekking entre 25 i 40l, roba adequada de muntanya, bótes de muntanya, recanvi de roba interior i samarretes, dipòsit d’aigua entre 1,5l i 2l, sac de dormir, ulleres de sol, crema de sol, frontal, gorra, material d’higiene personal, impermeable. Recomanable: Bastons de trekking, bateria portàtil, buf, guants i gorro.

Què recomanem abans de dur a terme una travessa?
  • Preparar-se i tenir un mínim de condició física estan acostumats a caminar entre 4-6 hores per la muntanya amb un pes d’entre 5-8 kg a la motxilla.
  • Si compres botes noves, procura fer un rodatge mínim de 25 km,recomanable per terreny de muntanya.
  • Repassa bé les llistes de material per tal de tenir-ho tot preparat. Pots consultar-nos en cas d’haver de portar alguna cosa que no estigui descrita a les llistes.

Potser t’interessi…

Estades Escolars - Campamentos escolares - EducaPorts

Estades Escolars

Els alumnes tindran l’oportunitat d’ampliar l’aprenentatge escolar i el creixement personal  a partir de l’experimentació, observació i percepció aprenent aquell valor natural que ens envolta.

Senderisme Travessas

Activitats Familiars i Per Grups

Oferim una experiència i vivència a les diferents famílies/grups perquè coneguin el nostre Port. A partir de l’orientació amb mapa i brúixola coneixerem totes aquelles curiositats de la fauna, la flora i la història d’una manera divertida i amena per tota mena de públic.

Senderisme Travessas

Senderisme + Packs

Viu experiències, emocions i aprenentatges acompanyats dels millors guies del territori, aquests us portaran als indrets més màgics del massís amb la major seguretat, confiança i adaptació a les vostres necessitats.