COLÒNIES D’ESTIU

colònies d'estiu bosque

Els nens/es viuran i experimentaran uns dies plens d’activitats, aprenentatges i (des)connexió dintre d’un entorn únic com son els Ports. És una experiència que recordaran durant molt temps coneixent nous companys/es i educadors.
Mitjançant vivències, jocs, gimcanes, tallers, sortides, orientació etc. seran capaços d’aprendre d’una forma intuïtiva, experimental i autodidacta formant una gran “família” amb tots els participants i educadors. A més a més, els nens/es sortiran del seu espai quotidià per aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa que ens envolta. És una experiència que els permet evolucionar i ser molt més autònoms amb totes aquelles feines del dia a dia.

Aquest any portarem a terme 3 torns de colònies per a xiquetes/es de 5 a 15 anys i 1 torn de 3 dies per adolescents de 10-15 anys. Possibilitat de fer un segon torn d’adolescents de cara final d’Estiu.

Els 3 trons de colònies seran de 6 dies/5 nits i les dates són:
1r-> 25 juny al 30 juny. Edat de 5 a 12 anys.
2n -> 8 juliol al 13 juliol Edat de 9 a 15 anys.
3r-> 22 al 27 de juliol. Edat de 6 a 14 anys.

El tron d’adolescent es portara a terme el 3,4 i 5 de juliol.

Els preus per cada ton de colònies de 6 dies es de 400€.
El preu del torn d’Adolescent de 3 dies és de 200€.

Descomptes i possibilitats:

  • 40€ per el segon germà/a.
  • 100€ si el xiquet/a participà en el torn de colònies + torn d’adolescent.
  • 10€ xiquets/es que ja han participat en les colònies d’EDUCAPORTS.
  • Possibilitat de venir 2, 3 o 4 dies a les colònies. Adaptem el preu.

*Si no arribem als 12 inscrits no es portaran a terme les colònies i es farà el retorn de tot l’import.

Inscripcions al següent link: https://forms.gle/JvSEHQnsqc1z3K1R7

PREGUNTES FREQÜENTS

Com puc inscriure al meu fill/a a les colònies d’estiu?

Aquest any ho teniu més fàcil que mai, solament completant aquest formulari: 

podreu inscriure al vostre fill/a. Posteriorment us afegirem al grup de WhatsApp per comunicar-vos els dies de les reunions informatives i si és necessària alguna dada més.

Durant les colònies el fill/a es podrà comunicar amb els pares?

Nosaltres guardarem els mòbils, per treure’ls de les pantalles, que gaudeixin i aprofitin al 100% aquesta experiència. Tot i això, ens reservem de les 19:30 a les 20:30 per si volen fer una trucada o videotrucada amb els pares. Ho poden fer des dels mateixos mòbils dels monitors així no és necessari tenir el telèfon mòbil a les colònies.

Com ens podem assabentar de tots els dubtes que tinguem?

El nostre tracte és molt personalitzat i adaptat a vosaltres, estem disponibles de poder tenir una trucada per resoldre els diferents dubtes. A més a més, durem a terme dues reunions informatives, farem un grup de whatssap per anar-vos comunicant qualsevol novetat i passar-vos fotos durant les colònies.

Que puc fer si el meu fill/a té dubtes en venir?

Nosaltres recomanem presentar-li d´una manera diferenciada amb múltiples opcions que estem segurs que se ho passarà genial dintre d’un entorn no quotidià com és la muntanya. Coneixerà mitjançant jocs, tallers, gimcanes, excursions i fent nous companys/es que estem segurs que s’emportarà un gran vincle d’amistat per un futur. També aquest any teniu la possibilitat de poder fer venir al xiquet/a algun dia en concret perquè provi aquesta experiència.

Potser t’interessi…

Estades Escolars - Campamentos escolares - EducaPorts

Estades Escolars

Els alumnes tindran l’oportunitat d’ampliar l’aprenentatge escolar i el creixement personal  a partir de l’experimentació, observació i percepció aprenent aquell valor natural que ens envolta.

Travessas

Travesses

Una activitat que ens acosta a l’ànima de l’excursionisme, per sentir la muntanya d’una manera especial i única. Coneixeràs tots aquells indrets no explorats del massís, acompanyat en tot moment de guies locals que s’adaptaran a les teves necessitats.

Cursos i BTT

Cursos D’Orientació I BTT

Oferim cursos d’orientació i BTT per transmetre tots aquells coneixements específics de cada modalitat. Aquest fet permetrà que poguéssiu porten a terme activitats al medi natural amb la màxima seguretat i autonomia.