COLÒNIES D’ESTIU

colònies d'estiu bosque

Els nens/es viuran i experimentaran uns dies plens d’activitats, aprenentatges  i  (des)connexió dintre d’un entorn únic i ple de riquesa. És una experiència que recordaran durant molt temps.

 Mitjançant vivències, jocs, gimcanes, tallers, sortides etc. seran capaços d’aprendre d’una forma intuïtiva, experimental i autodidacta formant  una gran “família” amb tots els participants i monitors. A més a més els nens/es sortiran del seu espai quotidià per aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa que ens envolta.

Preus:

  • Per nens/es de 6 a 14 anys.
  • Preu: 385€/nen  
  • Descompte del 10% segon germà.
  • Lloc: Casa del Patronat (Vall del Mascar).

Inclou:

  • Assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

  • Obsequi per tots els nens/es.

  • Pensió completa.

  • Diferent material per les activitats.

Inscripcions 2024: A concretar

PREGUNTES FREQÜENTS

Com puc inscriure al meu fill/a a les colònies d’estiu?

Aquest any ho teniu més fàcil que mai, solament completant aquest formulari: 

podreu inscriure al vostre fill/a. Posteriorment us afegirem al grup de WhatsApp per comunicar-vos els dies de les reunions informatives i si és necessària alguna dada més.

Durant les colònies el fill/a es podrà comunicar amb els pares?

Nosaltres guardarem els mòbils, per treure’ls de les pantalles, que gaudeixin i aprofitin al 100% aquesta experiència. Tot i això, ens reservem de les 19:30 a les 20:30 per si volen fer una trucada o videotrucada amb els pares. Ho poden fer des dels mateixos mòbils dels monitors així no és necessari tenir el telèfon mòbil a les colònies.

Com ens podem assabentar de tots els dubtes que tinguem?

El nostre tracte és molt personalitzat i adaptat a vosaltres, estem disponibles de poder tenir una trucada per resoldre els diferents dubtes. A més a més, durem a terme dues reunions informatives, farem un grup de whatssap per anar-vos comunicant qualsevol novetat i passar-vos fotos durant les colònies.

Que puc fer si el meu fill/a té dubtes en venir?

Nosaltres recomanem presentar-li d´una manera diferenciada amb múltiples opcions que estem segurs que se ho passarà genial dintre d’un entorn no quotidià com és la muntanya. Coneixerà mitjançant jocs, tallers, gimcanes, excursions i fent nous companys/es que estem segurs que s’emportarà un gran vincle d’amistat per un futur. També aquest any teniu la possibilitat de poder fer venir al xiquet/a algun dia en concret perquè provi aquesta experiència.

Potser t’interessi…

Estades Escolars - Campamentos escolares - EducaPorts

Estades Escolars

Els alumnes tindran l’oportunitat d’ampliar l’aprenentatge escolar i el creixement personal  a partir de l’experimentació, observació i percepció aprenent aquell valor natural que ens envolta.

Travessas

Travesses

Una activitat que ens acosta a l’ànima de l’excursionisme, per sentir la muntanya d’una manera especial i única. Coneixeràs tots aquells indrets no explorats del massís, acompanyat en tot moment de guies locals que s’adaptaran a les teves necessitats.

Cursos i BTT

Cursos D’Orientació I BTT

Oferim cursos d’orientació i BTT per transmetre tots aquells coneixements específics de cada modalitat. Aquest fet permetrà que poguéssiu porten a terme activitats al medi natural amb la màxima seguretat i autonomia.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad