ACTIVITATS FAMILIARS

SenderismePacks

Oferim una experiència i vivència a les diferents famílies/grups perquè coneguin el nostre Port. A partir de l’orientació amb mapa i brúixola coneixerem totes aquelles curiositats de la fauna, la flora i la història d’una manera divertida i amena per tot tipus de públic.

En aquestes activitats adaptades a les families i grups gaudiran d’un matí o d’un dia envoltats de natura per conèixer-la a partir del jocs i de les dinàmiques plantejades. En cada activitat donem a conèixer un aspecte en concret com els animals, les plantes, la història… on els nens observen, experimentten i relacionen totes aquelles curiositats que es van ensenyant i explicant. Aquest tallers estan adaptats a diferents punts del parc natural dels Ports, pero principalment els portem a terme a la zona de la Vall del Mascar.

Preus

  •  De 2 a 4 persones: 22€/pax.
  • De 5 a 8 persones: 18€/pax.
  • De 9 a 12 persones: 12€/pax.
  • Més de 12 persones: 10€/pax.

Omple el formulari a continuació per a més informació.

PREGUNTES FREQÜENTS

En què consisteixen aquestes activitats?

Són activitats molt dinàmiques on a partir d’un mapa i una brúixola anirem pel bosc aprenent totes aquelles curiositats d’animals, plantes i de com vivien antigament els massovers. Cada taller té una temàtica diferent ja sigui d’animals, plantes… també si es consulta es pot acabar portant a terme una manualitat final.

 

Quan es poden dur a terme les activitats familiars?

Al nostre catàleg d’activitats trobareu els diferents tallers per a famílies i grups on us podeu apuntar. També si ens contacteu portem a terme aquestes activitats adaptant-mos amb les idees que vulgueu.

En quin punt es realitzen i quina durada tenen?

Les activitats es poden portar a terme a diferents punts del parc natural dels Ports, si vosaltres ens contacteu escollim la ubicació òptima respecte on us trobeu. Normalment, tenen una durada d’un matí entre unes 3 hores aproximadament, des de les 10 fins la 13:00 aproximadament.

Quina edat és la més aconsellable per dur a terme les activitats familiars?

Nosaltres recomanem realitzar-la amb nens de 5 a 12 anys, on tenim diferents opcions i materials adaptats a cada edat. També realitzem activitats per als més petits de la casa on apartir dels 5 sentits descobriran que ens amaga la muntanya.

Potser t’interessi…

Estades Escolars - Campamentos escolares - EducaPorts

Estades Escolars

Els alumnes tindran l’oportunitat d’ampliar l’aprenentatge escolar i el creixement personal  a partir de l’experimentació, observació i percepció aprenent aquell valor natural que ens envolta.

ColoniesDestiu

Colònies D’estiu

Els nens/es viuran i experimentaran uns dies plens d’activitats, aprenentatges i (des)connexió dintre d’un entorn únic i ple de riquesa. És una experiència que recordaran durant molt temps.

Cursos i BTT

Cursos D’Orientació I BTT

Oferim cursos d’orientació i BTT per transmetre tots aquells coneixements específics de cada modalitat. Aquest fet permetrà que poguéssiu porten a terme activitats al medi natural amb la màxima seguretat i autonomia.