ESTADES ESCOLARS

EXPLICACI´+ QUADERNS

ESTADES ESCOLARS

Des d’Educaports situats al cor del Parc Natural dels Ports. Oferim un servei d’estades escolars 1, 2 o 3 dies (a escollir), on els alumnes estaran acompanyats en tot moment d’un educador ambiental i guia de muntanya. Mitjançant tallers d’educació ambiental, dinàmiques de grup i sortides transmetrem tots els nostres coneixements d’una manera didàctica, transparent i amena, creant un ambient d’aprenentatge i de cohesió grupal.

El nostre objectiu és que els nens gaudeixin, vivencien i aprenguin d’una forma intuïtiva i experimental des d’una vessant més pràctica dintre d’un entorn únic. Aquest fet els permetrà aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa paisatgística, faunística, florística i cultural que ens envolta. Farem èmfasi en la gran varietat de serveis ecosistèmics que ens facilita la natura amb una bona gestió del territori. Entendre i ser conscient d’aquests aspectes és essencial per vetllar per la conservació de la biodiversitat del Parc.

Cada taller d’educació ambiental el treballem per mitjà de guies de camp, quaderns de camp per cada alumne i claus dicotòmiques adaptades al massís dels Ports. A partir del diferent material manipulatiu completem els nostres 6 tallers: Trobem el nord, L’Autosuficiència dels Ports, Qui ha passat per aquí?, el valor de les plantes, el planeta Terra i els ODS, la geologia del masis i la gimcana dels Ports.

PREGUNTES FREQÜENTS

Per què escollir les vostres estades i tallers d'educació ambiental?

Som l’única empresa que treballa amb guies de camp, quaderns de camp, claus dicotòmiques adaptades al curs escolar, al massís i als interessos del professorat. En nosaltres rebreu un tracte molt proper on adaptarem i individualitzarem els tallers a les vostres necessitats i interessos que estigueu treballant a l’aula.

Què viuran els alumnes amb els nostres tallers/activitats?

Poder gaudir d’ 1, 2 o 3 dies plens d’activitats creant una gran cohesió grupal i aprenent d’una forma diferenciada a partir de l’experimentació, observació i percepció dels alumnes. Els jocs, dinàmiques i activitats faran buscar la creativitat als alumnes per resoldre els reptes plantejats pels educadors ambientals/guies.

Realitzeu els vostres tallers a diferents punts que vulguin les escoles?

Sí, estem a disposició de poder adaptar tots els nostres tallers a qualsevol punt del parc natural dels Ports o fins i tot a espais propers als centres educatius sense haver de tenir una despesa de desplaçaments.

Fins quants alumnes podem acollir amb les estades escolars?

Amb el nostre catàleg d’activitats us oferim diferents punts d’allotjaments, on vosaltres decidiu el lloc que millor se us adapti. Podem allotjar un total d’uns 80 alumnes dividint-los amb hotels, refugis i albergs adjacents.

CONTACTE

Potser t’interessi…

Senderisme Travessas

Activitats Familiars i Per Grups

Oferim una experiència i vivència a les diferents famílies/grups perquè coneguin el nostre Port. A partir de l’orientació amb mapa i brúixola coneixerem totes aquelles curiositats de la fauna, la flora i la història d’una manera divertida i amena per tota mena de públic.

Travessas

Travesses

Una activitat que ens acosta a l’ànima de l’excursionisme, per sentir la muntanya d’una manera especial i única. Coneixeràs tots aquells indrets no explorats del massís, acompanyat en tot moment de guies locals que s’adaptaran a les teves necessitats.

Cursos i BTT

Cursos D’Orientació I BTT

Oferim cursos d’orientació i BTT per transmetre tots aquells coneixements específics de cada modalitat. Aquest fet permetrà que poguéssiu porten a terme activitats al medi natural amb la màxima seguretat i autonomia.