Activitats a la natura

Completa la teva aventura

1

Les Roques Natura

Amb roques Natura podràs gaudir dels millors barrancs dels Ports acompanyats de guies professionals i qualificats. Activitat ideal per practicar en grup, peruqe la diversió es multiplica dissenyada per a famílies, amics, escoles….

2

Matarrana Aventura

Gaudeix d´un dia a sobre de la bicicleta per la Via verda de Val de Zafan. Serà una passejada agradable, sense dificultat on seràs el protagonista de poder veure paisatges únics passant per túnels, rius, balnearis, ponts i molt més. Tindràs possibilitat de fer-ho només de baixada.

3

Lo Sirgador

A bord d’un llaüt podreu descobrir el tram final del riu Ebre coneixent la història de Tortosa i tota aquesta natura que l’envolta. Activitat d’una hora de durada per fer al migdia juntament amb un vermut o de tarda amb una impressionant posta de Sol.

4

Xocolates Creo

Des del 1941, a Tortosa, la fàbrica de Xocolates CREO s’ha convertit en una icona del plaer dolç. Mitjançant una visita guiada podràs veure tota la seva fabricació i poder delectar els millors paladars amb autèntics sabors que es desfan a cada mos.

Allotjaments recomanats

Alojamiento

Alberg de Xerta:

Un alberg rural i familiar, ubicat al centre de la població de Xerta, d’una sola planta i amb un pati exterior en parc infantil i barbacoa. Té una capacitat per 50 persones on trobaràs habitacions de matrimoni, petita de lliteres, gran, etc. Es diferencien per oferir un menjar totalment casolà, amb ingredients frescos i del territori.

Alojamientos 2

Casa de colònies els Olivers:

Casa de colònies en més de 36 anys d’experiència enmig d’un camp ple d’oliveres Podreu gaudir d’una estada amb grup al costat del poble d’Horta de Sant Joan i a 10′ del parc natural dels Ports on podreu portar a terme diferents activitats de senderisme, barrancs o via verda.