SENDERISME + PACKS

SenderismePacks-2

Viu experiències, emocions i aprenentatges acompanyats dels millors guies del territori que us portaran als indrets més màgics del Delta i els Ports.

Senderismes Parc Natural dels Ports

Des d’Educaports no volem que us perdeu cap indret sense explorar, per aquest motiu us acompanyarem als llocs més representatius d’aquest espai natural tan màgic i poc conegut a traves d’excursionisme, marxa nòrdica i BTT.

Ens centrem a donar a conèixer i a enriquir-vos de coneixements faunístics, florístics, geològics, culturals etc. amb l’ajuda de guies de camp creades i adaptades al massís.

Packs del Mar a la Muntanya

Ens trobem situats a un lloc privilegiat envoltats de dos Parcs Naturals d’un interès natural i paisatgístic incalculable. Per aquest motiu oferíem un cap de setmana ple d’emocions i coneixements acompanyats d’una guia del territori. Passarem pel delta de l’Ebre fins al punt més elevat del Tarragonès, el cim de Caro (1442 m.), comparant i aprenent la diversitat ecosistèmica dels dos Parcs natural. A més de gaudir de les increïbles vistes i diversitat de fauna que trobarem.

Viureu una vivència única que us canviarà la visió d’aquests paratges naturals tan intrèpids, a més de portar-vos als millors llocs de la gastronomia típica del mar i de la muntanya en un mateix fi de setmana

PREGUNTES FREQÜENTS

Quina dificultat i durada tindrà la ruta?

Les rutes estan adaptades a les necessitats i interessos de cada grup tenint en compte l’horari, la condició física, els punts d’interès i del lloc on es troben. Les rutes sempre tindran un ritme constant i suau gaudint del paisatge i de l’entorn on ens trobem en cada moment.

Podreu inscriure al vostre fill/a. Posteriorment us afegirem al grup de WhatsApp per comunicar-vos els dies de les reunions informatives i si és necessària alguna dada més.

Que es el que caracteritza els nostres senderismes?

Podreu conèixer gent nova amb els mateixos interessos i aficions per crear un vincle i una possible amistat futura. A més a més, el guia us explicarà d’una forma molt interactiva i visual totes aquelles curiositats del parc natural dels Ports com la flora, fauna, història…

Quin material és necessari portar?

Calçat de muntanya o de tipus de running, roba esportiva o de muntanya adaptada a l’estació de l’any, motxilla, 1 litre d’aigua i alguna cosa per menjar.

Què s'inclou?
  • Assegurança de Responsabilitat civil i d’accidents.
  • Guia/educador ambiental encarregat de realitzar la interpretació paisatgística.
  • Planificació de la ruta i adaptació a la condició física del públic assistent.

Potser t’interessi…

ColoniesDestiu

Colonies D’estiu

Els nens/es viuran i experimentaran uns dies plens d’activitats, aprenentatges i (des)connexió dintre d’un entorn únic i ple de riquesa. És una experiència que recordaran durant molt temps.

Travessas

Travesses

Una activitat que ens acosta a l’ànima de l’excursionisme, per sentir la muntanya d’una manera especial i única. Coneixeràs tots aquells indrets no explorats del massís, acompanyat en tot moment de guies locals que s’adaptaran a les teves necessitats.

Cursos i BTT

Cursos D’Orientació I BTT

Oferim cursos d’orientació i BTT per transmetre tots aquells coneixements específics de cada modalitat. Aquest fet permetrà que poguéssiu porten a terme activitats al medi natural amb la màxima seguretat i autonomia.