Serveis

EXPLICACI´+ QUADERNS

ESTADES ESCOLARS

Des d’Educaports situats al cor del Parc Natural dels Ports. Oferim un servei d’estades escolars 1, 2 o 3 dies (a escollir), on els alumnes estaran acompanyats en tot moment d’un educador ambiental i guia de muntanya. Mitjançant tallers d’educació ambiental, dinàmiques de grup i sortides transmetrem tots els nostres coneixements d’una manera didàctica, transparent i amena, creant un ambient d’aprenentatge i de cohesió grupal.

El nostre objectiu és que els nens gaudeixin, vivencien i aprenguin d’una forma intuïtiva i experimental des d’una vessant més pràctica dintre d’un entorn únic. Aquest fet els permetrà aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa paisatgística, faunística, florística i cultural que ens envolta. Farem èmfasi en la gran varietat de serveis ecosistèmics que ens facilita la natura amb una bona gestió del territori. Entendre i ser conscient d’aquests aspectes és essencial per vetllar per la conservació de la biodiversitat del Parc.

Cada taller d’educació ambiental el treballem per mitjà de guies de camp, quaderns de camp per cada alumne i claus dicotòmiques adaptades al massís dels Ports. A partir del diferent material manipulatiu completem els nostres 6 tallers.

PREGUNTES FREQÜENTS

Per què escollir les vostres estades i tallers d'educació ambiental?

Som l’única empresa que treballa amb guies de camp, quaderns de camp, claus dicotòmiques adaptades al curs escolar, al massís i als interessos del professorat. En nosaltres rebreu un tracte molt proper on adaptarem i individualitzarem els tallers a les vostres necessitats i interessos que estigueu treballant a l’aula.

Què viuran els alumnes amb els nostres tallers/activitats?

Poder gaudir d’ 1, 2 o 3 dies plens d’activitats creant una gran cohesió grupal i aprenent d’una forma diferenciada a partir de l’experimentació, observació i percepció dels alumnes. Els jocs, dinàmiques i activitats faran buscar la creativitat als alumnes per resoldre els reptes plantejats pels educadors ambientals/guies.

Realitzeu els vostres tallers a diferents punts que vulguin les escoles?

Sí, estem a disposició de poder adaptar tots els nostres tallers a qualsevol punt del parc natural dels Ports o fins i tot a espais propers als centres educatius sense haver de tenir una despesa de desplaçaments.

Fins quants alumnes podem acollir amb les estades escolars?

Amb el nostre catàleg d’activitats us oferim diferents punts d’allotjaments, on vosaltres decidiu el lloc que millor se us adapti. Podem allotjar un total d’uns 80 alumnes dividint-los amb hotels, refugis i albergs adjacents.

CONTACTE

ColoniesDestiu-Bosque

COLÒNIES D’ESTIU

Els nens/es viuran i experimentaran uns dies plens d’activitats, aprenentatges  i  (des)connexió dintre d’un entorn únic i ple de riquesa. És una experiència que recordaran durant molt temps.

 Mitjançant vivències, jocs, gimcanes, tallers, sortides etc. seran capaços d’aprendre d’una forma intuïtiva, experimental i autodidacta formant  una gran «família» amb tots els participants i monitors. A més a més els nens/es sortiran del seu espai quotidià per aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa que ens envolta.

Preus:

 • Per nens/es de 6 a 14 anys.
 • Preu: 385€/nen   Descompte del 10% segon germà.
 • Lloc: Casa del Patronat (Vall del Mascar).

Inclou:

 • Assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

 • Obsequi per tots els nens/es.

 • Quaderns de camp.

 • Pensió completa.

 • Diferent material per les activitats.

Inscripciò: https://forms.gle/JWauVWVXAb5wHigL9

PREGUNTES FREQÜENTS

Com puc inscriure al meu fill/a a les colònies d’estiu?

Aquest any ho teniu més fàcil que mai, solament completant aquest formulari: https://forms.gle/JWauVWVXAb5wHigL9 

podreu inscriure al vostre fill/a. Posteriorment us afegirem al grup de WhatsApp per comunicar-vos els dies de les reunions informatives i si és necessària alguna dada més.

Durant les colònies el fill/a es podrà comunicar amb els pares?

Nosaltres guardarem els mòbils, per treure’ls de les pantalles, que gaudeixin i aprofitin al 100% aquesta experiència. Tot i això, ens reservem de les 19:30 a les 20:30 per si volen fer una trucada o videotrucada amb els pares. Ho poden fer des dels mateixos mòbils dels monitors així no és necessari tenir el telèfon mòbil a les colònies.

Com ens podem assabentar de tots els dubtes que tinguem?

El nostre tracte és molt personalitzat i adaptat a vosaltres, estem disponibles de poder tenir una trucada per resoldre els diferents dubtes. A més a més, durem a terme dues reunions informatives, farem un grup de whatssap per anar-vos comunicant qualsevol novetat i passar-vos fotos durant les colònies.

Que puc fer si el meu fill/a té dubtes en venir?

Nosaltres recomanem presentar-li d´una manera diferenciada amb múltiples opcions que estem segurs que se ho passarà genial dintre d’un entorn no quotidià com és la muntanya. Coneixerà mitjançant jocs, tallers, gimcanes, excursions i fent nous companys/es que estem segurs que s’emportarà un gran vincle d’amistat per un futur. També aquest any teniu la possibilitat de poder fer venir al xiquet/a algun dia en concret perquè provi aquesta experiència.

SenderismePacks-2

SENDERISME + PACKS

Viu experiències, emocions i aprenentatges acompanyats dels millors guies del territori que us portaran als indrets més màgics del Delta i els Ports.

Senderismes Parc Natural dels Ports

Des d’Educaports no volem que us perdeu cap indret sense explorar, per aquest motiu us acompanyarem als llocs més representatius d’aquest espai natural tan màgic i poc conegut a traves d’excursionisme, marxa nòrdica i BTT.

Ens centrem a donar a conèixer i a enriquir-vos de coneixements faunístics, florístics, geològics, culturals etc. amb l’ajuda de guies de camp creades i adaptades al massís.

Packs del Mar a la Muntanya

Ens trobem situats a un lloc privilegiat envoltats de dos Parcs Naturals d’un interès natural i paisatgístic incalculable. Per aquest motiu oferíem un cap de setmana ple d’emocions i coneixements acompanyats d’una guia del territori. Passarem pel delta de l’Ebre fins al punt més elevat del Tarragonès, el cim de Caro (1442 m.), comparant i aprenent la diversitat ecosistèmica dels dos Parcs natural. A més de gaudir de les increïbles vistes i diversitat de fauna que trobarem.

Viureu una vivència única que us canviarà la visió d’aquests paratges naturals tan intrèpids, a més de portar-vos als millors llocs de la gastronomia típica del mar i de la muntanya en un mateix fi de setmana

PREGUNTES FREQÜENTS

Quina dificultat i durada tindrà la ruta?

Les rutes estan adaptades a les necessitats i interessos de cada grup tenint en compte l’horari, la condició física, els punts d’interès i del lloc on es troben. Les rutes sempre tindran un ritme constant i suau gaudint del paisatge i de l’entorn on ens trobem en cada moment.

Podreu inscriure al vostre fill/a. Posteriorment us afegirem al grup de WhatsApp per comunicar-vos els dies de les reunions informatives i si és necessària alguna dada més.

Que es el que caracteritza els nostres senderismes?

Podreu conèixer gent nova amb els mateixos interessos i aficions per crear un vincle i una possible amistat futura. A més a més, el guia us explicarà d’una forma molt interactiva i visual totes aquelles curiositats del parc natural dels Ports com la flora, fauna, història…

Quin material és necessari portar?

Calçat de muntanya o de tipus de running, roba esportiva o de muntanya adaptada a l’estació de l’any, motxilla, 1 litre d’aigua i alguna cosa per menjar.

Què s'inclou?
 • Assegurança de Responsabilitat civil i d’accidents.
 • Guia/educador ambiental encarregat de realitzar la interpretació paisatgística.
 • Planificació de la ruta i adaptació a la condició física del públic assistent.